Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
ajankohtaista

Ajankohtaista

01.06.2020

Lähihoitajakoulusta syksyllä Somerolla


Toteutuksen tavoitteena on koulutuksen saavutettavuuden parantaminen somerolaisille alasta kiinnostuneille nuorille ja aikuisille. Opiskelu räätälöidään opiskelijoille henkilökohtaisen suunnitelman ja tarpeen mukaan. Osa koulutuksen lähipäivistä järjestetään Someron kaupungintalolla, jossa opetuksesta vastaavat Salon seudun ammattiopiston opettajat. Työssäoppimisjaksot järjestetään paikallisissa hoiva-alan yksiköissä, esim. Tervaskannossa ja Lamminniemen Hyvinvointikeskuksessa. Opintoihin sisältyy itsenäistä, verkossa tapahtuvaa opiskelua. Yhteistyössä on mukana Someron lukio.

Haku koulutukseen on auki 12.8. asti. Koulutukseen haetaan koulutuskuntayhtymän kotisivujen (sskky.fi) kautta, josta saa myös lisätietoa koulutuksesta ja sen toteutuksesta. Soveltuvuuskokeet järjestetään 17.8. ja haastattelut 19.8. Someron kaupungintalolla osoitteessa Joensuuntie 20, Somero. 

Lähihoitaja on monen kutsumusammatti, jossa pääsee tekemään vastuullista ja käytännönläheistä työtä ihmisten parissa. Lähihoitajan tutkinto antaa laaja-alaiset valmiudet työskennellä erilaisissa hoivan tehtävissä niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. Alalla on hyvät työllistymisnäkymät ja myös yrittäjäksi ryhtyminen on mahdollista. 

Linkki hakuun: https://www.sskky.fi/koulutukset-1/tiedot/6683-sosiaali--ja-terveysalan-perustutkinto%2C-lähihoitaja%2C-toteutus-somerolla

Linkki hankkeen sivuille: https://www.seutukaupunkiosaajat.fi/ 

Lisätietoja koulutuksesta: opettaja Mirva Aaltonen, 044 7704 860, mirva.aaltonen@sskky.fi (tavoitettavissa 5.6. asti) ja koulutusalajohtaja Petri Laaksonen, 044 7704 839, petri.laaksonen@sskky.fi

Lisätietoa toteutuksesta Somerolla: kehittämisasiantuntija Antti Leino, 040 1268 272, antti.leino@somero.fi.

Lisätietoa hankkeesta: projektisuunnittelija Jatta Jännäri, 044 7704 656, jatta.jannari@sskky.fi.