Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Terveys ja hyvinvointi

Kuntoutuksen jumpparyhmät 2019

Ryhmäkäyntimaksu on 5 euroa/kerta.
Lisätietoja tarvittaessa arkipäivinä klo 8-9

Kuntoutus, Turuntie44, PL 35, 31401 SOMERO p. 044 7792 558

Neurologista ryhmäkuntoutusta

Kesätauolla
Ryhmät ovat tarkoitetut neurologista sairautta sairastaville henkilöille joiden toimintakyky on alentunut. Tavoitteena on tasapainon, koordinaation sekä lihasvoiman ylläpito ja lihaskireyksien ehkäisy. Osallistuminen lääkärin lähetteellä. Ryhmiinjako kuntoutuksen henkilökunnan toimesta.

Niska-hartiaryhmä

Kesätauolla
Niskaryhmän tavoitteena on lisätä tietoutta niska-hartiaseudun itsehoidosta, vahvistaa niha -seudun lihaksia, vähentää lihaskireyksiä sekä lisätä kaula- ja rintarangan liikkuvuutta ja näin helpottaa niha -vaivoja. Osallistuminen lääkärin lähetteellä. Ryhmiinjako kuntoutuksen henkilökunnan toimesta.

Alaraajaryhmä

Kesätauolla

Alaraajojen pre- ja postoperatiivista kuntoutusta. Osallistuminen lääkärin lähetteellä. Ryhmiinjako kuntoutuksen henkilökunnan toimesta.

Liikkeelle-ryhmä

Kesätauolla
Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti osastolta kotiutuville henkilöille sekä henkilöille joiden kotona pärjääminen on sairauden, vian tai vamman vuoksi uhattuna. Tavoitteena on tasapainon ja lihasvoiman parantaminen/ylläpito. Osallistuminen kurssimuotoisesti lääkärin lähetteellä. Ryhmiinjako kuntoutuksen henkilökunnan toimesta.

Olkapääryhmä

Kesätauolla
Pre- ja postoperatiivinen kuntoutus olkapäävaivoista kärsiville. Osallistuminen lääkärin lähetteellä. Ryhmiinjako kuntoutuksen henkilökunnan toimesta.

Selkäryhmä

Kesätauolla

Selkäryhmän tavoitteena on lisätä tietoutta selkävaivojen itsehoidosta, vahvistaa selkää tukevia lihaksia vähentää alaraajojen ja selän lihaskireyksiä, lisätä rangan liikuvuutta ja näin helpottaa selkävaivoja. Osallistuminen lääkärin lähetteellä. Ryhmiinjako kuntoutuksen henkilökunnan toimesta.

Toimintakeskuksen jumppa

(erikseen sovittuna)
Taukojumppa toimintakeskuksen asiakkaille. Liikkeet tehdään pääasiassa tuolilla istuen.

Niska-hartia-olka-selkä- Kesäryhmä

Tiistaisin klo15 alk.25.6.
Pre- ja postoperatiivinen kuntoutus.Tietoutta ja harjoitteita kyseisten vaivojen itsehoitoon, lihaksien vahvistamiseen, lihaskireyksien vähentämiseen sekä liikkuvuuden parantumiseen. Osallistuminen lääkärin lähetteellä. Ryhmiinjako kuntoutuksen henkilökunnan toimesta.